Talgute eesmärk ja hüvang | Talgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvuste toitude valmistamisega. Talgutel valmistatakse maitsvad toidud, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi. |
Talgutööd | Peakoka Maiu Vaatmann'i juhendamisel valmivad maitsvad road. Menüüs: 1. Kana -kookoskarri rosinate ja ananassiga 2. Kookospiimaga köögivilja kanakarri; lisandiks aurutatud basmati riis 3. Apelsinikeeks 4. Marmorkeeks 5. Sultanikeeks |
Talguliste maksimumarv | 16 |
Vabu kohti | 8 |
Kaasa võtta | Hea tuju ning omale käepärased ja vajaminevad tööriistad köögis töötamiseks. |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas lihtsalt ja kiirelt valmistada maitsvaid toite. Soovijatel on võimalus kõik see praktikas läbi teha. |
Talgujuht | Marika Sarv |
Keeled mida talgujuht räägib | Eesti, Vene, Inglise |
Kogunemine | Laulasmaa kool, kodunduse klass. |
Talgukood | 170404013 |