Talgute eesmärk ja hüvang | Talgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvuste toitude valmistamisega. Talgutel valmistatakse maitsvad toidud, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi. |
What will be done | Peakoka Maiu Vaatmann'i juhendamisel valmivad maitsvad road. Seekord teeme pirukaid: 1. pärmi-muretaignast pirukad singi-juustu täidisega; 2. lehttaignaga porgandipirukad; 3. õuna või rabarberipirukas liivataignal. |
Max number of people | 16 |
Vacant spots | 11 |
Kaasa võtta | Hea tuju ning omale käepärased ja vajaminevad tööriistad köögis töötamiseks. Vahetusjalatsid. |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas lihtsalt ja kiirelt valmistada maitsvaid toite. Soovijatel on võimalus kõik see praktikas läbi teha ning degusteerida valmis toite. |
Foreman | Marika Sarv |
Languages spoken by the foreman | Estonian, Russian, English |
Location of the meeting place | Laulasmaa Kool, kodunduse klass. |
Event code | 180315097 |