Talgute eesmärk ja hüvang | Talgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvuste toitude valmistamisega. Talgutel valmistatakse maitsvad supid, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi. |
What will be done | Toimuvad arutelud ja peakoka Maiu Vaatmann'i juhendamisel valmivad maitsvad supid. |
Max number of people | 16 |
Vacant spots | 10 |
Kaasa võtta | Hea tuju ning omale käepärased ja vajaminevad tööriistad köögis töötamiseks. |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas lihtsalt ja kiirelt valmistada maitsvat suppi. Soovijatel on võimalus kõik see praktikas läbi teha. |
Foreman | Marika Sarv |
Languages spoken by the foreman | Estonian, Russian |
Event code | 150410055 |