Talgute eesmärk ja hüvang | Mõttetalgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvuste toitude valmistamisega. Paralleelselt mõttetööga valmistatakse maitsvad supid, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi. |
What will be done | Toimuvad arutelud ja peakoka juhendamisel valmistatakse suppi. Peakokk on Maiu Vaatmann. |
Max number of people | 16 |
Vacant spots | 10 |
Kaasa võtta | Hea tuju ja omale käepärane nuga köögis töötamiseks. |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas lihtsalt ja kiirelt valmistada maitsvat suppi. Soovijatel on võimalus kõik see praktikas läbi teha. |
Foreman | Marika Sarv |
Languages spoken by the foreman | Estonian, Russian |
Event code | 140403033 |