Talgute eesmärk ja hüvang | Mõttetalgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvaste toitude valmistamisega. Paralleelselt mõttetööga valmistatakse maitsev lõuna õues töötavatele talgulistele. |
What will be done | Toimuvad arutelud ja peakokk Maiu Vaatmanni juhendamisel valmib lõuna talgulistele. |
Max number of people | 16 |
Vacant spots | 9 |
Kaasa võtta | Hea tuju ja omale käepärane nuga köögis töötamiseks |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas valmib maitsev lõuna. Soovijatel on võimalus toidu valmistamine praktiliselt läbi teha. Talgud lõpevad ühiselt valmistatud toidu söömisega. |
Foreman | Ülle Krabo |
Languages spoken by the foreman | Estonian, Russian, Finnish |
Location of the meeting place | Koguneme Laulasmaa Kooli kell 11.00 |
Event code | 1203163 |
Event gallery |