Talgute eesmärk ja hüvang | mõttetalgute käigus genereeritakse ideid, kuidas elustada kokakunsti traditsioone, kuidas saaksid noored pered õppida valmistama eesti rahvustoite ja tutvuda teiste rahvastetoitude valmistamisega. Paralleelselt mõttetööga valmistatakse maitsvad supid, millega kostitatakse õues töötavaid talgulisi. |
What will be done | Toimuvad arutelud ja peakoka juhendamisel valmistatakse erinevad supid.Peakokk on Maiu Vaatmann. |
Max number of people | 16 |
Vacant spots | 8 |
Kaasa võtta | Hea tuju ja omale käepärane nuga köögis töötamiseks. |
Talgulistele pakutav | Talgulised saavad teadmisi, kuidas lihtsalt ja kiirelt valmistada maitsvaid suppe. Soovijatel on võimalus kõik see praktiliselt läbi teha. |
Foreman | Ülle Krabo |
Languages spoken by the foreman | Estonian, Russian |
Location of the meeting place | Koguneme 12.00 Laulasmaa Koolis |
Event code | 1103183 |